ID: Lozinka:  

Home | E-pošta | O nama | Partneri | Sitemap | Katalog

PRATI NAS

Funfood

16.12.2020

‼‼ Otvorili smo NOVU online trgovinu ‼‼

Novicka

📍 Kliknite na link www.baloni.eu ili na baner na vrhu stranice i kupujte online!
U online trgovini BALONMANIA možete naručiti i NAPUHANE i NENAPUHANE balone, balone na helij, figure od balona, helijske dekoracije i party proizvode iz naše široke ponude. ❣‼ Dostava na vašu adresu ili po želji lično preuzimanje u terminu po dogovoru sa našom trgovinom Harlequin u Zenici
Slavite u krugu vaših najbližih i ostanite zdravi ❣


26.03.2020

#ostanikodkuce

Novicka

#ostanikodkuce

Ostanite zdravi!

Ekipa Balonmania

Natisni

8596105 18H Heart diamond dazzler Dekorativni balon folija

Baloni od folije upotrebljavaju se uglavnom u balonskim dekoracijama.

Dekorativni folija balon upotrebljiv je i za tisak-štampu na balone. Tisak-štampa na balonima radi se sitotisak tehnikom, uglavnom manje količine. Za veće količine tiska-štampe na balone, narudžbe balona realizuju se kod dobavljača. Najprije se otisne balonska folija, nakon toga se izraðuju baloni.

Za dekorisanje balonima preporučujemo kombinaciju balona od folije i balona od lateksa, tako da dobijemo dinamične i razigrane kombinacije.

Balone lateks najčešće dijelimo kupcima, a tiskane-štampane balone od folije koristimo za označavanje promotivnih mjesta. Na kraju promotivne akcije tiskane-štampane folija balone isto tako možemo podijeliti kao reklamne balone.

Preporučujemo upotrebu tiskanih-štampanih balona od folije za označavanje i naglašavanje proizvoda ili akcija na prodajnim policama ili prostorima gdje prodajete Vaše proizvode.

Folija balon napuhan helijem može lebdjeti do 14 dana. Ako balon napušemo zrakom, on može ostati napuhan i više mjeseci. U tom slučaju izvodimo tisak-štampu na balone na način da je grlo balona okrenuto prema gore, tako da balon možemo objesiti.

Tisak-štampu balona izvodimo na balone od folije američkog proizvoðača ANAGRAM, koji je vodeći proizvoðač folija balona u svijetu i upotrebljava XL foliju, koja omogućuje dugotrajnost letenja balona.

Za povećanje slike balona kliknite mišem na balon.

pakiranje:
10 KOM
opis:
19H Heart Diamond Dazzler
dimenzije:
19 inch - 48 cm
barva:
Heart Diamond Dazzler